Minden évben gond, hogy mit ajándékozzon a legjobb barátnőjének/barátjának/kedvesének/stb.?

Egy új brit felmérés során 2 ezer férfit és nőt kérdeztek arról, mit utálnak karácsonyra kapni. A válaszokból összeállt az a két tízes lista, amelyek szerint – ha hiszünk a John Starr által vezetett kutatásnak –, szinte semmit nem vehetünk ajándékba a párunknak.

A válaszadó brit nők leginkább fehérneműt utálnak kapni, főleg azért, mert vagy a méret, vagy a szín nem stimmel. A tisztálkodószereknek sem örülnek, mert hát ennek a gesztusnak nem túl hízelgő az üzenetértéke, és állítólag a parfümnek sem: végül is tényleg, ha nem jó az illata, kész pénzkidobás az egész. Azt meg tényleg nagyon is átérezzük, hogy miért nem szeretnek a nők háztartási gépet kapni.

„Aknamezőn lépked, aki nőnek vesz ajándékot, és a férfiaknak alig van esélyük valami jót beszerezni, mert kevés idejük van a vásárlásra. A nők a legátgondoltabb ajándékokat is gyanakvással fogadják, mert célzásnak veszik” – mondta a Daily Mailnek a felmérést végző John Starr.

A párok meglepően nagy része, közel 17 százalékuk összevész a rossz ajándékon, és húszból egy pár szakít is miatta. A nők 49%-a azért elnéző, és annak tudja be a rossz ajándékot, hogy a férfi utál vásárolni, de 20 százalékuk szerint a párja simán csak nem ismeri eléggé őt, vagy ami még rosszabb, nem szereti.

Persze a nők is tudnak rosszul választani, a férfiak 21%-a panaszkodott arra, hogy olyan ruhát kapott párjától karácsonyra, amit utál. Az olcsó elektronikai cuccoknak sem örülnek, és reméljük, senkit nem lep meg az sem, hogy az érzelgős ajándékok, például a plüssállatok vagy a fényképek sem hatják meg őket.

– persze ezt olvasva, eszünkbe jut, hogy Nekünk ne lehetne?! Közel 100 féle dolgot tudnánk felsorolni, mit is kapnánk szívesen ajándékba – de valljuk be, azért van ebben némi igazság.

Ha nem szeretne mellé nyúlni, van egy tuti bombabiztos ötletem:

“Egészséges kikapcsolódás, melyet utalvány formájában ajándékozhat párjának, s a neki tetsző időben egy időpont egyeztetése után már igénybe is veheti nálunk.”

Biztosan nagyon hálás lesz ezért az ajándékért Önnek!

 

0
    0
    Kosár