Lukács Veronika

Lukács Veronika

kismama masszázs, junior masszázs, wellness masszázsok, keleti masszázsok, masszázs oktatás

15 év szakmai tapasztalattal segítek vendégeimnek egészségük megőrzésében, mozgásszervi panaszaik enyhítésében hagyományos nyugati eredetű és keleti szárazmasszázs kezelésekkel.

-várandós kismamákat a második trimesztertől kismama masszázsra

-túlmozgásos kicsiket és hirtelen növő kamaszokat junior masszázsra

-ülőmunkát végző vendégeimet fájdaloműző hát-, illetve frissítő masszázsra

-mozgásszervi és hát fájdalommal élő vendégeimet KoroKan és Thai masszázsra

-enerváltsággal, energiahiánnyal küzdő vendégeimet energetizáló kezelésekre

várom szeretettel. Bejelentkezést követően egyéni konzultáció során mérjük fel, hogy pontosan mire van szükséged, milyen masszázzsal segíthetek a legjobban, tehát minden kezelést személyre szabottan végzek, a Te problémáidra, igényeidre hangolva.

Vadas András

Vadas András

hátmasszázs, teljes testmasszázs, relaxációs masszázs, arc és fejmasszázs

Szeretettel várom minden kedves vendégemet -elsősorban a délutáni és esti órákban- felfrissülni, kikapcsolódni, relaxálni.

Akár álló-, ülő-, vagy fizikai munkát végzünk, a foglalkozásunk okozta terhelés negatív hatásai sajnos idővel a mindennapok velejárói lehetnek.

A folyamatos feszültség, a fokozatosan kialakuló testtartás hibák, a hát fájdalmai, a deréktáji bántalmak, az alvászavar idővel megjelenhetnek az életünkben.

Ezen ártalmak megelőzésére a legjobb választás a rendszeres testmasszázs, ami pihenteti a testet, regenerálja az izmokat, jobb közérzetet biztosít.

A masszázst minden esetben a Te problémáidra és igényeidre szabottan végzem, jelentkezz be bátran az időpontfoglaló segítségével.

Hőrits Noémi

Hőrits Noémi

hátmasszázs, teljes testmasszázs, relaxációs masszázs, arc és fejmasszázs

Aktív sportolóként és edzőként tudom, mennyire fontos a test karbantartása testileg és lelkileg is egyaránt a teljes értékű élethez.

Ennek az egyik legjobb módja a rendszeres masszás, ami segít, ha ülő munkát végzel és a görnyedt izmaidat szeretnéd ellazítani, vagy sportolás után az izomregenerációt könnyítenéd, gyorsítanád.

De akkor is a jó választás, ha szeretnél kikapcsolódni, relaxálni, a mindennapi stressz faktoroktól távol.

Ha szeretnéd Te is élvezni a masszás számtalan jótékony hatását, akkor Jelentkezz be még ma az időpontfoglaló segítségével.

Köteles Petra

Köteles Petra

hátmasszázs, teljes testmasszázs, relaxációs masszázs, thai masszázs

A masszázst már időszámításunk előtt is hatékonyan alkalmazták az egészség megőrzése érdekében. Jótékony hatását, egyedi szükségleteihez igazítva Ön is megtapasztalhatja akár nyugati, akár keleti típusú masszázsfajtát választ.

Célom, hogy az alábbi kezelésekkel segítsek a sport vagy a mindennapok egyoldalú igénybevétele során megfáradt izmok regenerációjában, az elme megnyugtatásában, a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításában:
-frissítő vagy relaxáló svédmasszázs
-teljes testet átmozgató, energetizáló tradícionális thai masszázs
-élénkítő thai talp és lábmasszázs
-pihentető olajos thai masszázs

Szeretettel várok minden felfrissülni vágyó vendéget délutánonként az időpontfoglalóban megadott napokon, vagy igény esetén külön egyeztetéssel.

0
    0
    Kosár